ONZE BREDE WAAIER AAN DIENSTEN

1) Webdesign

Of het nu gaat om een website met één pagina, meerdere pagina’s of een uitgebreide webshop. We verzorgen mooie, professionele websites die er niet alleen goed uitzien op alle apparaten, maar ook vindbaar zijn in Google. Ook privacy & veiligheid zijn voor ons belangrijke factoren, daarom worden onze websites GDPR-compliant en SSL-Ready opgeleverd.

Meer info
Vraag Offerte

Een volledig online marketingplan op maat van uw bedrijf. Samen stellen we de ideale online marketingmix samen door bijvoorbeeld reclame te maken op Google, schrijven we teksten om beter vindbaar te zijn in de zoekmachines, zullen we adverteren op facebook en je sociale media beheren. Bovendien claimen en onderhouden we ook je Google Mijn Bedrijf vermelding.

Meer info
Vraag Offerte

2) Grafisch Ontwerp

Men zegt al eens “Een eerste indruk maak je maar één keer”. Bedrijven maken die eerste indruk doorgaans met hun logo. Om nieuwe klanten aan te trekken moet je logo goed opvallen, maar tegelijkertijd ook geloofwaardigheid opbouwen. Met herkenbaarheid en een duidelijke boodschap bouw je een vertrouwensband op met de consument. Met onze expertise kunnen we instaan voor het ontwerpen van een logo dat aan al deze voorwaarden voldoet.

Meer info
Vraag offerte

Elke onderneming heeft haar eigen identiteit nodig. Met een professionele huisstijl kan een onderneming haar imago professionaliseren. Gravista Design ontwerpt graag de rode draad die uw onderneming zal vormgeven. We trekken die unieke huisstijl door naar uw naamkaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures en meer.

Meer info
Vraag offerte

Gravista Design ontwerpt niet alleen logo’s en huisstijlen, maar levert ook professionele drukwerken af. Na het ontwerpen van uw naamkaartjes, briefpapier, enveloppen, banners of ander drukwerk, staan wij ook graag in voor de oplevering daarvan. Daarbij geven we u graag advies over de juiste papierdikte, glans of mat en alles wat erbij komt kijken. Het is de ideale manier om een hoogkwalitatief resultaat te bereiken.

Meer info
Vraag offerte

3) Foto-Videografie

Droom jij van een professionele fotoshoot? Het creatieve team van Gravista Design staat voor u klaar. Portretfoto’s of een Newborn fotoshoot van je pasgeboren kindje. Het interieur van je zaak in de kijker stellen of een fotoshoot op locatie (zoals voor een communie of huwelijk), wij kunnen het allemaal. Onze drone fotoshoot maakt foto’s vanuit de lucht mogelijk. Met passie leggen we de mooiste momenten vast.

Meer info
Vraag offerte

Uitblinken doe je pas echt met een videoshoot. We staan graag in voor het filmen en monteren van uw bedrijfsfilm of testimonial. Er circuleren al heel wat promotiefilmpjes die door Gravista Design ingeblikt werden. Dankzij onze drone videoshoot, zijn beelden vanuit de lucht niet langer een probleem. Met oog voor detail leggen we de mooiste beelden vast.

Meer info
Vraag offerte aan

4) Bewegende foto

Je kent ze wel, die foto’s waarin een kleine, herhalende beweging zit. Wij noemen dat bewegende foto’s of Cinemagraphs. Onze passie voor foto en video, heeft ervoor gezorgd dat wij deze nieuwe technologie helemaal onder de knie hebben. Dus als je eens creatief uit de hoek wil komen op je website of sociale media, dan is dit echt iets voor jou.

Meer info
Vraag offerte

Koffie Staat Klaar
Voor U

CONTACTEER ONS

Persoonlijke Aanpak

Bij ons bent u niet de zoveelste nummer, u komt bij ons altijd op de 1 ste plaats. Bij ons bent u niet de ‘onbekende volgende’, u hoort bij onze Gravista Design familie. En laat dat net onze kernaanpak zijn: met een persoonlijke aanpak willen wij ervoor zorgen dat u tevreden bent.

Budget

Hoeveel kost een website? Aan de hand van uw eisen en noden maken wij een offerte op maat op. Zo bent u niet verrast van de prijzen. We hebben websites in alle formaten en kleuren. Een website voor ieders hun budget. 

Service

We zijn een dynamisch en flexibel team.  We bieden de klanten optimale service door continu bereikbaar te zijn 7/7 per chat, email en sms zonder meerkost. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Laten we uw zaak een boost geven!

Kies voor onze kwalitatieve website, professionele ontwerpen,
online marketing, mooie bedrijfsfilms, enz …

Laten We Samen Aan De Slag Gaan