Online Marketing    

Online Marketingplan

Laat je nooit wijsmaken dat online succesverhalen enkel via SEO voortkomen. Bedrijven die online succes boeken maken gebruik van de ideale online marketingmix.

Bovendien is zoekmachine optimalisatie een werk van lange adem. Je moet ook een strategie hebben om op korte termijn succes te boeken. Daarom hebben ondernemingen nood aan een partner met voldoende expertise zodat het volledige plaatje klopt.

Het team van Gravista Design specialiseert zich in de verschillende digitale aspecten die momenteel voor handen zijn. Zo maken we van je (nieuwe) website de topverkoper van de firma.

online-marketing-plan

Google Adwords

Pay-Per-Click is een van de vele marketing tactieken, maar bovenal is het een echte gamechanger voor online zichtbaarheid. Investeren in een Google AdWords campagne kan op een snelle manier een groot verschil maken.

Bij Gravista Design worden je AdWords campagnes beheerd door een echte expert die met zijn eigen zuurverdiende centjes de kneepjes van het vak leerde. Zo kan jij de vele valkuilen die het met zich meebrengt skippen en direct profijtelijk online adverteren.

Met onze Google AdWords Managementdienst kan je het beheer van je account in onze bekwame handen leggen. We staan in voor het beheer en de optimalisatie van je account, maar volgen ook het succes van je advertenties op en houden je op de hoogte via regelmatige rapportages.

SEO Copywriting

Google beloont unieke, informatieve en interessante content op je website.

Onze SEO Copywriting dienst kan dienstdoen voor tal van doeleinden: het posten van regelmatige blogberichten om je bezoekers te informeren of entertainen, het creëren van landingspagina’s die meer omzet genereren of de volledige invulling van je website.

De grote kracht van sterke webteksten is de consument bereiken op het moment dat hij naar je diensten op zoek is. Gravista Design zorgt voor lekker leesbare teksten die je helpen om nieuwe klanten te bereiken.

SEO-copywriting

Sociale Media

Sociale Media hebben ongetwijfeld een grote invloed gehad op digitale marketing. Gerenommeerde merken, regionale spelers en lokale bedrijven kunnen een grote stap zetten door sociale media correct te gebruiken.

Elk platform zoals Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en YouTube heeft nood aan een bepaalde vorm van Social Media Management. Dat is iets waarmee Gravista Design kan helpen.

Sociale-media

Blogs

Content Creation in de vorm van blogs kan helpen om je onderneming online te promoten. We stellen een content strategie op die interessant is voor de consument, maar toch rekening houdt met zoektermen.

We zorgen voor blogberichten op maat van jouw onderneming.

Wil je graag meer weten over het online marketingplan van jouw onderneming? Neem dan contact met ons op.

blog

Laat ons je sociale media beheren en haal meer aanvragen binnen.

Trek Meer bezoekers Op Uw Website

Hebben jullie een mooie website, maar trek je geen bezoekers aan? Wij kunnen met een Online Marketing plan meer bezoekers aantrekken en je zaak meer laten floreren door meer offertes binnen te halen.

Uitstekende Resultaten

Wij streven naar websites die snel laden in alle browsers en gemakkelijk gevonden kunnen worden in Google. Door gebruik van de verschillende tools (SEO, copywriting, Adwords, Sociale media, …) bereiken we dit gemakkelijker dan voorheen.

Andere Diensten

Logo &
Huisstijl

Fotografie

Foto &
Videografie

Fotografie

Bewegende
foto

Bewegende foto