Mooie, professionele websites

Websites moeten vandaag de dag niet enkel mooi, maar ook snel en gebruiksvriendelijk zijn. Als het kan zouden ze dan ook nog eens goed vindbaar moeten zijn in Google. Laat dat nu net de expertise van Gravista Design zijn. We ontwerpen mooie, professionele websites die, in combinatie met ons online marketingplan, ervoor zorgen dat potentiële klanten je bedrijf terugvinden en sneller contact opnemen om beroep te doen op uw diensten.

Webdesign      

eerste-gesprek

Eerste gesprek

Vooraleer we gaan starten, gaan we een keer samen een kopje koffie drinken. We bespreken uw wensen en doelen zodat we je kunnen begeleiden in het volledige traject.

Het ontwerpen en ontwikkelen van je website, naamsbekendheid creëren via online kanalen en de service achteraf. Voor elk onderdeel staan we in voor een persoonlijke aanpak op maat.

Op die manier kunnen we ook voor jou een mooie, professionele website ontwikkelen die een aanvulling is op je onderneming.

Volledige websites

Bij Gravista Design staan de wensen van de klant voorop. Elk detail van de website wordt zorgvuldig ontworpen om overeen te stemmen met de vereisten van de specifieke branche.

Op basis van je logo en huisstijl, creëren we een eerste ontwerpvoorstel. Op die manier kunnen we een mooie uniformiteit op online en offline kanalen verwezenlijken.

Daarna gaan we de functionaliteiten en onderdelen van de website ontwikkelen. We houden hier altijd rekening met een aangename gebruikerservaring en zorgen dat de website snel is.

Op die manier zorgen we voor mooie, professionele websites die er ook goed uitzien op mobiele apparaten.

De basis moet goed zijn

Bij Gravista Design leveren we geen half werk. Onze website zijn niet alleen mooi, maar ook technisch dik in orde.

Zo houden we reeds bij de opbouw van je website rekening met optimalisatie voor de zoekmachines. Het zou erg jammer zijn moesten we een website lanceren om dan vast te stellen dat die geen bezoekers krijgt.

Daarom moet de basis goed zijn. SEO-regels worden vanaf het begin geïntegreerd in al onze websites. Kortom: een compleet pakket voor de ondernemer.

Bovendien maakt Google sinds kort gebruik van de Mobile-First-Index. Dat wil zeggen dat ze de mobiele versie van een website vooropstellen. Daarom ontwikkelen wij Responsive websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten (Smartphone, Tablet, …)

Hosting

Hosting, email en domeinnaam

We werken samen met de grootste hosting firma van België en daardoor kunnen we kwalitatieve hostingpakketten aanbieden met gepersonaliseerde domeinnamen en emails.

Onze designs zijn mobielvriendelijk
op alle toestellen.

Andere Diensten

Logo &
Huisstijl

Fotografie

Foto &
Videografie

Fotografie

Bewegende
foto

Bewegende foto