Wat is een Bewegende Foto?

Bewegende foto’s (ook wel gekend als Cinemagraphs) zijn foto’s waarin een kleine, herhalende beweging plaatsvindt. De bewegende delen van de afbeelding worden dan in een korte, oneindige lus afgespeeld en dat geeft de illusie van een eindeloze beweging.

Visual Storytelling op een elegante en creatieve manier.

Deze nieuwe technologie is het ideale medium om creatief mee uit de hoek te komen op je website en sociale media. Het is een gemakkelijke manier om professioneel de klant zijn aandacht te trekken.

Euhm, zie ik dit goed? 

Waarom zijn ze zo cool?

Bewegende foto’s creëren een wereld die je nog nooit eerder gezien hebt.

Het heeft iets poëtisch. De tijd staat stil. Je aanschouwt als het ware een bevroren wereld… En toch, dat subtiel bewegende element trekt je aandacht.

Door de bewegende nuance hebben ze de mogelijkheid om gevoelens van verrassing, verrukking en verwondering op te roepen.

Oogverbluffend
Adembenemend origineel
Veelzijdige toepassingen
Nieuw marketing tool

Waarom heb ik een bewegende foto nodig?

Cinemagraphs zijn ‘t nieuwste wapen in het digitale marketing arsenaal. Dus waarom zou je de kracht van dit nieuwe medium niet gebruiken voor jouw bedrijf?

Deze frisse, nieuwe marketingtool is nog niet ontdekt door het grote publiek. Het is daarom dé manier bij uitstek om op een nieuwe manier te communiceren met je doelgroep.

Dit visuele medium trekt de aandacht en toont consumenten iets uniek en entertainend. Een bewegende foto zorgt ervoor dat ze stoppen met browsen en aandacht schenken.

Bovendien zijn bewegende foto’s state-of-the-art en is het de manier bij uitstek om innovatief voorsprong op uw concurrenten te behouden.

Paar creatieve previews

Waarom Gravista Design?

Gravista Design maakt op maat gemaakte cinemagraphs speciaal voor jou.

Onze creatieve geesten, tools en kennis zorgen ervoor dat iconische Visuals gemaakt kunnen worden die een persoonlijk cachet aan uw marketingcampagnes geven. Uiteindelijk zal het de waarde van uw merk verhogen.

Elke cinemagraph die we maken is uniek en verbluffend tot in de details.

Waar kan ik bewegende foto’s gebruiken?

Dus je bent overtuigd van de meerwaarde van een bewegende foto. Maar waar kan je die bewegende foto’s gebruiken?

Bewegende foto’s kunnen op verschillende mediums gebruikt worden. Denk daarbij aan websites, sociale media, facebook omslagen, facebook berichten, e-mail, digitale billboards, banners en nog veel meer.

Het leuke hieraan is dat je één cinemagraph (of meerdere) kan maken en ze kan gebruiken op al je digitale kanalen.

Wat kost het?

De prijs voor een bewegende foto hangt af van de complexiteit van het onderwerp.

Er zijn twee mogelijkheden:

  1. We kunnen vanaf nul beginnen en een video opnemen op een locatie naar keuze waarna we er een bewegende foto van maken.
  2. Anderzijds kunnen we op basis van een bestaande media een element laten bewegen.

De prijs is dus erg afhankelijk van de manier waarop we te werk zullen gaan.

Hoe gek je idee ook mag zijn, Gravista Design staat klaar om het realiteit te maken. Neem contact met ons op als jij ook een bewegende foto wilt hebben.

Stappenplan:
1. Plannen van concept

In de eerste fase zullen we bekijken wat het concept is dat het beste past bij uw bedrijfsprofiel en hoe we dat gaan uitvoeren.

2. Uitwerking van het concept

Na een brainstormsessie wordt van het concept een bewegende foto gemaakt. Dit kan door middel van een foto of korte video opname. Het is ook mogelijk om te starten met een stockfoto of -video om de kosten te drukken.

3. Bewegende foto publiceren

Eenmaal we het concept uitgewerkt hebben, worden de bewegende foto’s geüpload naar de juiste kanalen. De consument zal versteld staan van uw product of dienst.

Andere Diensten

Webdesign &
Online Marketing

Fotografie

Logo &
Huisstijl

Fotografie

Foto &
Videografie

Fotografie