Gravista Design werd in 2006 opgericht en is ontstaan vanuit de passie voor webdesigngrafische vormgeving en reclame. We zijn een jong en dynamisch bureau met een persoonlijke aanpak en een duidelijke visie. Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we een meer persoonlijke en gerichte service garanderen.

Wij geven de voorkeur aan een open en ongedwongen communicatie met onze klanten en beraden samen met u mee over elk project of idee. Uw online marketingplan wordt opgemaakt en we denken mee met uw visie en groeimogelijkheden.  Gravista Design is gegroeid van een one man show naar een volledig veelzijdig team die veel kan op online gebied. Lees hieronder verder om de mensen te ontmoeten die uw bedrijf groter, sterker en beter kan maken in de digitale wereld.

0
Aantal foto’s
0
Aantal koffies
0
Programmeer uren

Ontmoet de mensen achter Gravista Design.

Binh Nguyen Ngoc
Binh Nguyen NgocZaakvoerder
Na zijn studies marketing heeft Binh zich toegelegd op een opleiding grafische vormgeving. Deze beide skills heeft hij mooi samengesmolten tot Gravista Design. Onder het motto stilstaan is achteruitgaan heeft Binh zich verder verdiept in fotografie, videografie en webdesign. Naast Gravista Design baat hij samen met zijn familie een prachtig Aziatisch restaurant uit in het Kempische Lille.
Klanten Contact
Web Developper
Fotograaf
Videograaf
Bewegende foto
Hoofdkok Mekong
Stijn Swinnen
Stijn Swinnen
Stijn is een specialist in het vastleggen van trouwfotografie. Ook voor andere opdrachten is hij de geknipte man: een communiefeest, event of bedrijfsfotografie legt hij mooi vast op gevoelige plaat en in een mooi album. Als hij niet met zijn camera op wandel is, programmeert Stijn websites, steeds met een verfijnd oog en met aandacht voor de zoekoptimalisatie in Google.
Web Developer
Ontwerper
Fotograaf
Videograaf
David Van Daele
David Van Daele
David is een doorwinterde grafisch ontwerper. Hij brengt uw bedrijf op visueel vlak naar een hoger niveau. Logo’s, naamkaarten, briefhoofden, webdesign, layout of brochures; ontwerpen is zijn passie. Photoshop en Indesign kennen geen geheimen meer voor David en hij tracht steeds mee te zijn met de laatste designtrends.
Logo ontwerper
Huisstijl ontwerper
Drukwerk specialist
Front-end webdesigner
Vincent Borgmans
Vincent Borgmans
Vincent groeide op in een wereld van webdesigners en werd vroeg door het internetbeestje gebeten. Sindsdien is hij gepassioneerd voor websites en digitale marketing. Zijn specialiteiten gaan van Zoekmachine Optimalisatie, SEO Copywriting over Google AdWords tot Social Media Management.
SEO
SEO Copywriting
Google Adwords
Sociale Media

Laten we uw zaak een boost geven!

Kies voor onze kwalitatieve elegante websites, professionele ontwerpen,
online marketing, mooie bedrijfsfilms, …